PELAGOS Kalymnos Island Greece
EnglishEnglishΕλληνικάΕλληνικάDeutschDeutsch
g.pelagos.kalymnos@gmail.com
Πληροφορίες

Δραστηριότητες και αξιοθέατα στην Κάλυμνο

Ιστιοπλοία στην Κάλυμνο

Sailing trips Kalymnos

Απολαύστε ημερήσιες εκδρομές με ιστιοπλοΐα στην Κάλυμνο και πολυήμερες κρουαζιέρες στα Δωδεκάνησα.

Μονοήμερες Εκδρομές (7-8 ώρες)

Αναχωρούμε γύρω στις 10.00 π.μ. από το λιμάνι της Πόθιας και πλέουμε για δύο υπέροχα κοντινά νησιά, την Πλατύ και την Ψέριμο, με στάσεις για μπάνιο και χαλάρωση. Επιστροφή στην Πόθια περίπου στις 17.30 μ.μ.

Η μέγιστη χωρητικότητα επισκεπτών είναι εννέα άτομα με την τιμή να κυμαίνεται από 70 ευρώ (LS) έως 80 ευρώ (HS) ανά άτομο.

Υπάρχει έκπτωση 10 ευρώ για παιδιά κάτω των 10 ετών και δεν απαιτείται χρέωση για μωρά κάτω του ενός έτους.

Το γιοτ προσφέρεται για ολική μίσθωση από ομάδα. Σε περίπτωση που υπάρχουν λιγότερα από πέντε άτομα στο πλοίο, απαιτείται ελάχιστο ποσό 400 ευρώ για να πραγματοποιηθεί μια εκδρομή. Στην ημέρα περιλαμβάνονται σάντουιτς, φρούτα, μπισκότα, αναψυκτικά, καφές & τσάι.

Πολυήμερες κρουαζιέρες

Η διάρκεια μπορεί να είναι από δύο ημέρες έως και μία εβδομάδα, ανάλογα με τις επιθυμίες του επισκέπτη.
Το σκάφος διαθέτει τρεις διπλές καμπίνες, δύο μπάνια, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με ψυγείο, ηλεκτρική κουζίνα και άνετο σαλόνι.

Μπορεί να φιλοξενήσει έως και τέσσερις επισκέπτες σε δύο από τις καμπίνες, η μία προορίζεται για τον καπετάνιο. Ανάλογα με τον αριθμό των ημερών, τις καιρικές συνθήκες και τις επιθυμίες των επισκεπτών, μπορούμε να εξερευνήσουμε τις ακτές της Δωδεκανήσου με στάση κάθε απόγευμα σε ένα διαφορετικό γραφικό νησί όπως οι Λειψοί, η Λέρος, η Πάτμος και οι Αρκοί.

Ο κυβερνήτης

Η Ειρήνη είναι πιστοποιημένη RYA Yachtmaster με ιστιοπλοϊκή εμπειρία από το 2014. Κατάγεται από την Κάλυμνο και μιλά άπταιστα Αγγλικά και Γαλλικά.

More info: kalymnossailingtrips.com

Κλείσε τις διακοπές σας

Επικοινωνήστε μαζί μας