PELAGOS Kalymnos Island Greece
EnglishEnglishΕλληνικάΕλληνικάDeutschDeutsch
g.pelagos.kalymnos@gmail.com

Πώς να φτάσετε

Με αεροπλάνο ή πλοίο από την Κω

Με αεροπλάνο στην Κάλυμνο

Αεροδρόμιο Καλύμνου – Αν θέλετε να ταξιδέψετε στην Κάλυμνο με αεροπλάνο, μπορείτε να κλείσετε πτήση από το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Οι πτήσεις προς την Κάλυμνο είναι όλο το χρόνο και μπορείτε να συνδεθείτε με όλα τα μεγάλα αεροδρόμια σε όλο τον κόσμο από την Αθήνα, τους καλοκαιρινούς μήνες έχουμε 2 πτήσεις την ημέρα και το χειμώνα 1 πτήση την ημέρα.

Με αεροπλάνο στην Κω και μετά με πλοίο στην Κάλυμνο

Αεροδρόμιο της Κω – Πετώντας μέσω του διεθνούς αεροδρομίου «Ιπποκράτης» της Κω κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, διατίθενται πτήσεις τσάρτερ από Αγγλία, Γερμανία, Ιταλία, Γαλλία, Πολωνία και Σκανδιναβικές χώρες.

Το Αεροδρόμιο της Κω προσφέρει επίσης προγραμματισμένες πτήσεις από Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κρήτη που λειτουργούν τόσο το καλοκαίρι όσο και το χειμώνα. Μόλις φτάσετε στο αεροδρόμιο της Κω, 10 λεπτά με ταξί ή το λεωφορείο σας φέρνουν στο Μαστιχάρι και στη συνέχεια μπορείτε να κάνετε μια διαδρομή 30 λεπτών με ferry boat στην Κάλυμνο.

Με πλοίο από τον Πειραιά

Η Κάλυμνος συνδέεται με το λιμάνι του Πειραιά της Αθήνας και με άλλα νησιά των Δωδεκανήσων όπως η Κω, η Λέρος, η Πάτμος, οι Λειψοί, η Αστυπάλαια, η Σάμος και η Ρόδος με τακτικές ακτοπλοϊκές γραμμές.

Από τον Πειραιά (λιμάνι της Αθήνας) τακτικά δρομολόγια συνδέουν τα Δωδεκάνησα με άφιξη και αναχώρηση 5 φορές την εβδομάδα με διάρκεια 9-12 ώρες.

Με πλοίο από Κω

Το Μαστιχάρι στην Κω είναι όπου τα σκάφη εκτελούν τακτικά δρομολόγια που χρειάζονται μόνο 30 λεπτά για να φτάσουν στην Κάλυμνο.

Κλείσε τις διακοπές σας

Επικοινωνήστε μαζί μας